H πιο γλυκιά φιλανθρωπική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη με τον Στέλιο Παρλιάρο (ΦΩΤΟ)

Tην πιο γλυκιά φιλανθρωπική εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού της Θεσσαλονίκης για το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, παρουσία του διακεκριμένου ζαχαροπλάστη Στέλιου Παρλιάριου, διοργάνωσε το Grand Hotel Palace.

Η προσέλευση του κόσμου που ανταποκρίθηκε με θέρμη και ενδιαφέρον σε αυτό το «γλυκό» κάλεσμα ήτα συγκινητική.

Ανάμεσά τους παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του επιχειρηματικού

και καλλιτεχνικού κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων καθώς και φίλοι και υποστηρικτές του Σωματείου.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουγιούρης, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου Άκης Δρεπανίδης, η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης των Παιδικών Χωριών SOS κα Ελπίδα Πανέρα, καθώς και η Μητέρα SOS από το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου Γεύση Αγγέλογλου.

Στηρίζοντας έμπρακτα το έργο του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, ο Στέλιος Παρλιάρος έδωσε το παρών, ετοίμασε τις ευφάνταστες δημιουργίες του και μύησε το κοινό στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής καθώς μετέδωσε το μήνυμα πως η ζωή μπορεί να είναι μικρή αλλά όχι και πικρή!

Στην επιτυχία της βραδιάς, εκτός από το προσεγμένο μενού και την όμορφη διακόσμηση του χώρου, συνέβαλε η δημοσιογράφος και μέλος της Ομάδας Στήριξης, κα Σύνθια Σάπικα, η οποία με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασε και συντόνισε την εκδήλωση.

Τη βραδιά πλαισίωσαν οι κλασσικές μελωδίες από τους Κώστα Θράβαλο και Θεοδοσία Καλαμπούκα. Μέρος των εσόδων της βραδιάς δόθηκε για τις ανάγκες των παιδιών στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου!

Λίγα λόγια για τα Παιδικά Χωριά SOS:

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 134 χώρες.

Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την προστασία παιδιών, που στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών, προσφέροντάς τους ξανά τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια Μητέρα SOS, αδέλφια και ένα σπιτικό.

Επιπρόσθετα, λόγω της συνεχιζόμενης κρίσης, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος λειτουργούν Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας σε εννιά σημεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση των οικογενειών σε κρίση και την αποκατάσταση της ικανότητάς τους να ανταποκριθούν στις ανάγκες της καθημερινότητας, με τις δικές τους δυνάμεις και να αποτελέσουν ένα ασφαλές περιβάλλον φροντίδας για τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Παιδικά Χωριά SOS και τους τρόπους συμβολής στο έργο τους, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210-3313661-3 ή να επισκεφθείτε το www.sos-villages.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα