Πάλεψε ο ΠΑΟΚ αλλά ηττήθηκε από την Τενερίφη

Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην Τενερίφη, όμως γνώρισε την ήττα με 74-79 στην "PAOK Sports Arena", στην αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK

FC Official Store

Ο Δικέφαλος του Βορρά κοίταξε κατάματα την κάτοχο του τροπαίου της διοργάνωσης, διατηρήθηκε κοντά στο σκορ και παρουσίασε βελτίωση στην απόδοσή του, παίζοντας με πάθος.

Ωστόσο υπέστη και πάλι την ήττα, η οποία ήταν η 4η στους 5 πρώτους αγώνες στην Ευρώπη. Οι χαμένες βολές αποδείχθηκαν καθοριστικές για την ομάδα του Ηλία Παπαθεωδόρου, ενώ βέβαια, στο φινάλε μίλησε και η ποιότητα της ισπανικής ομάδας που είχε ευστοχία στα τρίποντα.

Κατσίβελης και Τζόουνς ξεχώρισαν για τους "ασπρόμαυρους", που ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο πρώτος βέβαια αστόχησε σε κρίσιμη βολή στα τελευταία δευτερόλεπτα, με την οποία θα μπορούσε να ισοφαρίσει.

Τα δεκάλεπτα: 17-23, 36-42, 57-61, 74-79

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Κλάασεν 5, Χρυσικόπουλος 7, Τσόχλας 13 (5 ασίστ), Μαργαρίτης 8, Ζάρας 8, Κατσίβελης 16, Τζόουνς 15 (8 ριμπάουντ), Τρις 2

Τενερίφη (Mάρκοβιτς): Σαν Μιγκέλ 9, Ριτσότι 22 (3/4 τριπ., 5 ασίστ), Νιάνγκ 2, Τόμπι 15 (7 ριμπάουντ), Πονίτκα 12, Αμπρομάιτις 8, Μπεϊράν 5, Ουάιτ 6

Keywords
Τυχαία Θέματα