Π. Αβραμόπουλος: Δεν είμαι αντάρτης- Είμαι συνιδρυτής της Πρωτοβουλίας

Τη δική του απάντηση σε όσους του αποδίδουν τον χαρακτηρισμό του «αντάρτη» της Πρωτοβουλίας έδωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο πρώην πρόεδρος του Σώματος, Παναγιώτης Αβραμόπουλος. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουτάρη έδωσε εξηγήσεις για τη λογομαχία που είχε στην προηγούμενη συνεδρίαση με τον δήμαρχο (Διαβάστε ΕΔΩ) και όσα γράφτηκαν στη συνέχεια για τους χαρακτηρισμούς που του απέδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Όλα αυτά τα χρόνια έχω παραμείνει σταθερός

στις απόψεις μου. Πρέπει να σταματήσουν οι ανόητοι χαρακτηρισμοί που αφορούν πρόσωπο, όπως «αντάρτης». Δεν τιμούν αυτούς που τροφοδοτούν αυτές τις λέξεις. Δεν τους τιμά να μιλούν για μένα έτσι. Είμαι συνιδρυτής της Πρωτοβουλίας, δημοτικός σύμβουλος και όλα τα άλλα είναι περιττά» σημείωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Σχετικά με την ένταση που προκλήθηκε στην προηγούμενη συνεδρίαση μεταξύ του ιδίου και της προέδρου του Συμβουλίου, Καλυψώς Γούλα, όταν ο κ. Αβραμόπουλος τη χαρακτήρισε αναιδή (Διαβάστε ΕΔΩ), ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ, σχολίασε: « Η λέξη αναιδής δεν έχει φύλο: Είναι αυτός που δεν έχει συναίσθημα σεμνότητας ή σεβασμού σε καταστάσεις ή ιδέες. Αφορά και άντρες και γυναίκας. Είναι ευτός που δεν σέβεται το δικαίωμά μου να δώσω μια απάντηση όταν κάποιος με χαρακτηρίζει προδότη. Ζητώ συγγνώμη από την Καλυψώ, αν θεωρεί ότι την αδίκησα με τον χαρακτηρισμό, όμως σεξιστικός δεν είναι».

Ο κ. Αβραμόπουλος απάντησε και σε μέλη της ομάδας που τον κατηγόρησαν για πατερναλισμό και προσπάθεια επηρεασμού και άλλων δημοτικών συμβούλων της ομάδας, ενάντια στη διοίκηση. «Πατερναλισμός ασκείται από αυτόν που έχει δύναμη και εξουσία. Εγώ είμαι πατέρας. Αγαπώ τους νέους ανθρώπους με απόλυτο τρόπο. Θέλω να τους βλέπω να προοδεύουν. Οι νέοι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν έπαρση και αλαζονεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αβραμόπουλος, - Είμαι, Πρωτοβουλίας,avramopoulos, - eimai, protovoulias