Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Αζεβέδο στον ΠΑΟΚ

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μάρσιο Αζεβέδο στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του Δικεφάλου του Βορρά στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official

Stores

Οι "ασπρόμαυροι" θα αποκτήσουν τον 31χρονο ακραίο αμυντικό με συμβόλαιο έξι μηνών σε πρώτη φάση, που θα έχει οψιόν ανανέωσης. Ως ελεύθερο και όχι με τη μορφή δανεισμού, καθώς το συμβόλαιό του με τη Σαχτάρ ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο. Εάν στον ΠΑΟΚ μείνουν ικανοποιημένοι από τον Αζεβέδο σε αυτό το εξάμηνο συνεργασίας και ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Τούμπα, τότε το συμβόλαιο θα ανανεωθεί.

Η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται την Πέμπτη ή την Παρασκευή, ώστε να δρομολογηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και τα απαραίτητα διαδικαστικά που απαιτούνται πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αζεβέδο αφήνει την Ουκρανία μετά από πέντε χρόνια και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, θέλοντας να αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και να βρει αγωνιστικό ρυθμό στον ΠΑΟΚ..

Keywords
Τυχαία Θέματα