Μοϊσόφ: Άκουσα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Ο Σκοπιανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ Λάρνακας, Ντάνιελ Μοϊσόφ, έκανε λόγο για ανεπίσημο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official

Stores

Ο ύψους 1.90 κεντρικός αμυντικός της κυπριακής ομάδας είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ και το 2013, όμως δεν προχώρησε η περίπτωσή του, καταλήγοντας πριν από ενάμιση χρόνο στην ΑΕΚ Λάρνακας. Οι Κύπριοι λένε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή «ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα, όντας ουσιαστικός στο παιχνίδι του και με σωστή αντίληψη του χώρου καλύπτει τις ανάγκες στον τομέα ευθύνης του», ενώ όπως τονίζουν, «πέραν της ποιότητας που τον χαρακτηρίζει στο κομμάτι της ανασταλτικής συμπεριφοράς δίνει στην ομάδα επιπλέον ώθηση μέσω δύο στοιχείων: πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα από πίσω, ενώ στις στημένες φάσεις μπορεί να κάνει την ζημιά».

Ο ίδιος στην συνέντευξη του στην εφημερίδα «Goal» και στο «Goal.com.cy» υποστήριξε για το φλερτ του με τον ΠΑΟΚ:

-Ντάνιελ, είναι στο μυαλό σου να κάνεις ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα σου; Εκτός Κύπρου;

«Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Αν παρουσιαστεί η ευκαιρία γιατί να μη δοκιμάσω την τύχη μου σε μεγαλύτερο σύλλογο, σε άλλη χώρα. Τώρα όμως είμαι χαρούμενος εδώ, ανανέωσα το συμβόλαιό μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο τι θα γίνει στο μέλλον».

-Έχω μία πληροφορία ότι έχεις προταθεί στον ΠΑΟΚ. Το έχεις υπόψη σου;

«Είναι κάτι φυσιολογικό αυτή την εποχή να ακούγονται πολλά, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ δεν έχω κάποια επίσημη ενημέρωση».

-Είναι αλήθεια δηλαδή για τον ΠΑΟΚ;

«Άκουσα για κάποιο ενδιαφέρον…».

-Από τον ΠΑΟΚ;

«Ναι, από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο».

Keywords
Τυχαία Θέματα