Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον και οι κολλητές της σκοτώνουν καταλάθος ένα στρίπερ και τα πράγματα παίρνουν μια απίστευτα ξεκαρδιστική τροπή.

Από την άλλη μια θεότρελη οικογένεια μας προσφέρεις στιγμές γέλιου, στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Γκαμπριέλ Ζιλιέν-Λαφεριέρ.

Rough Night - Πάρτι Γυναικών

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στο

Πάρτι Γυναικών (Rough Night), μια προχωρημένη κι εντελώς ακατάλληλη κωμωδία, πέντε κολλητές φίλες από το πανεπιστήμιο (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell και Zoe Kravitz) ξανασυναντιούνται δέκα χρόνια μετά για ένα ξέφρενο bachelorette πάρτι στο Μαϊάμι. Τα πράγματα παίρνουν ξαφνικά μια απροσδόκητα σκοτεινή, αλλά και ξεκαρδιστική, τροπή όταν κατά λάθος σκοτώνουν έναν στρίπερ. Προσπαθώντας να αποφασίσουν τι θα κάνουν, η νύχτα θα τις οδηγήσει σε τρελά μονοπάτια, και τις φέρει πιο κοντά από ποτέ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΛΟΥΣΙΑ ΑΝΙΕΛΟ

Σενάριο: ΛΟΥΣΙΑ ΑΝΙΕΛΟ & ΠΟΛ ΝΤΑΟΥΝΣ

Ηθοποιοί: ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΖΟΪ ΚΡΑΒΙΤΖ, ΚΕΪΤ ΜΑκΚΙΝΟΝ, ΤΖΙΛΙΑΝ ΜΠΕΛ, ΙΛΙΑΝΑ ΓΚΛΕΪΖΕΡ, ΠΟΛ ΝΤΑΟΥΝΣ

Διάρκεια: 101 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

C’est Quoi Cette Famille?! - Οδηγός Οικογενειακής Επιβίωσης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όταν τα παιδιά επαναστατούν, τίποτα δεν τους σταματά! Μία θεότρελη οικογένεια που… γεμίζει λεωφορείο, στην ξεκαρδιστική κωμωδία του Γκαμπριέλ Ζιλιέν-Λαφεριέρ.

Ο 13χρονος Μπαστιέν βρίσκεται στο κέντρο μίας «πολυσυλλεκτικής» οικογένειας: με 6 ετεροθαλή αδέλφια, 8 «γονείς» και εξίσου πολλά σπίτια και μετακινήσεις, η οικογενειακή του ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκη από την σχολική. Η υπομονή, όμως, έχει κι ένα όριο: τα παιδιά αποφασίζουν να επαναστατήσουν και να αντιστρέψουν τους κανόνες. Όλοι μαζί, καταλαμβάνουν ένα ευρύχωρο διαμέρισμα και βάζουν τους γονείς στη θέση τους!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλ Ζιλιέν-Λαφεριέρ

Σενάριο: Γκαμπριέλ Ζιλιέν-Λαφεριέρ

Ηθοποιοί: Ζιλί Γκαγιέ, Τιερί Νεβίκ, Ζιλί Ντεπαρντιέ, Λουσιέν Ζαν-Μπατίστ, Κλοντιά Ταγκμπό, Φιλίπ Κατερίν, Σαντάλ Λαντεσού

Διάρκεια: 99 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2016

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα