Νανά Καραγιάννη: Σημάδια σήψης στα όργανά της έδειξε η νεκροτομή

Η Νανά Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή στα 38 της χρόνια μετά από σκληρή μάχη με την νευρική ανορεξία.

Η Νανά βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τον πατέρα της, που δεν είχε νέα της και την αναζήτησε στην οικία της στην Κυψέλη, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο, ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας ή αυτοκτονίας, αφού δεν υπάρχουν εξωτερικά

ίχνη.
Έγινε νεκροψία – νεκροτομή και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης πιθανό αίτιο θανάτου ήταν η ανακοπή. Μάλιστα, εκτίμησε ότι ο θάνατός της επήλθε ένα 24ωρο πριν βρεθεί νεκρή από τον πατέρα της καθώς διαπιστώθηκαν τα πρώτα σημάδια σήψης στα όργανά της και διαπιστώθηκε συρρίκνωση του εσωτερικού και συγκεκριμένα στο στομάχι και στα έντερα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

H ιατροδικαστής ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το εάν υπήρξε λήψη φαρμάκων ή ουσίων καθώς περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα είναι εκείνα που θα αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα