Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Όταν Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί και ο Τομ Χανκς και η Μέριλ Στριπ ενώνουν τις δυνάμεις του σε μια ταινία η επιτυχία είναι δεδομένη.

Το «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά» είναι μία συγκλονιστική δραματική ταινία που αφηγείται την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ (Μέριλ Στριπ), και στον άτεγκτο

συντάκτη Μπεν Μπράντλι (Τομ Χανκς), καθώς προσπαθούν να προλάβουν να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων.

Ο Λίαμ Νίσον επιστρέφει με την ταινία δράσης ο «Επιβάτης». Ο Μάικλ ΜακΚόλει (Λίαμ Νίσον), επιστρέφοντας σπίτι του με το τρένο, δεχεται μια δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο.

The Post - The Post: Απαγορευμένα Μυστικά

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μία συγκλονιστική δραματική ταινία που αφηγείται την ιδιαίτερη συνεργασία ανάμεσα στην πρώτη γυναίκα εκδότη εφημερίδας, Κέι Γκράχαμ (Μέριλ Στριπ), και στον άτεγκτο συντάκτη Μπεν Μπράντλι (Τομ Χανκς), καθώς προσπαθούν να προλάβουν να δημοσιεύσουν ένα τεράστιο σκάνδαλο από κυβερνητικά μυστικά τριών δεκαετιών και τεσσάρων Αμερικανών Προέδρων. Οι δυο τους πρέπει να βρουν τρόπο να γεφυρώσουν τις διαφορές τους, καθώς θέτουν τόσο τις καριέρες τους όσο και την ελευθερία τους σε κίνδυνο, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ

Σενάριο: ΛΙΖ ΧΑΝΑ & ΤΖΟΣ ΣΙΝΓΚΕΡ

Ηθοποιοί: ΜΠΡΟΥΣ ΓΚΡΙΝΓΟΥΝΤ, ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ, ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ, ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΚΡΟΣ, ΣΑΡΑ ΠΟΛΣΟΝ, ΑΛΙΣΟΝ ΜΠΡΙ, ΤΡΕΪΣΙ ΛΕΤΣ, ΜΠΟΜΠ ΟΝΤΕΚΙΡΚ, ΚΑΡΙ ΚΟΥΝ

Διάρκεια: 116 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

The Commuter - Ο Επιβάτης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Μάικλ ΜακΚόλει επιστρέφοντας σπίτι του με το τρένο, δεχεται μια δελεαστική πρόταση: να βρει ποιος επιβάτης του τρένου δεν είναι τακτικός, με ανταμοιβή ένα απίστευτο οικονομικό έπαθλο. Σύντομα όμως καταλαβαίνει ότι βρίσκεται στο κέντρο μιας θανάσιμης συνωμοσίας που θα καταλήξει στην δολοφονία όλων όσων βρίσκονται στο τρένο ενώ αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το αποτρέψει.

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα και ο Μάικλ προσπαθεί να στηριχθεί στους τακτικούς συνεπιβάτες του που γνωρίζει χρόνια προσπαθώντας ταυτόχρονα να παγιδέψει τους δολοφόνους, να αποκαλύψει την συνωμοσία και το τρένο με τους επιβάτες να φθάσει σώο και ασφαλές στο τέρμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΖΟΜ ΚΟΛΕ ΣΕΡΑ

Σενάριο: ΜΠΑΪΡΟΝ ΓΟΥΙΛΙΝΓΚΕΡ & ΦΙΛΙΠ ΝΤΕ ΜΠΛΑΣΙ

Ηθοποιοί: ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ, ΒΕΡΑ ΦΑΡΜΙΓΚΑ, ΣΑΜ ΝΙΛ

Διάρκεια: 105 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα