ΕΤΙΤΒΕ: Ο Ant1 "έφαγε" τα περισσότερα παιδιά του στη Θεσσαλονίκη και δανείζεται "παιδιά" από το Μακεδονία TV

Σκληρή ανακοίνωση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 εξέδωσε η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας (ΕΤΙΤΒΕ), αναφέροντας πως δανείζεται δημοσιογράφους από το κανάλι Μακεδονία TV.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ένωση, «τον τελευταίο καιρό παρατηρείται το φαινόμενο να ζητούνται συνεχείς εξυπηρετήσεις, απο τους εργαζόμενους στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

TV», ενώ επισημαίνει πως δημιουργείται «εύλογη απορία για την νομιμότητα αυτών των ''εξυπηρετήσεων''».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Η μεγάλη οικογένεια του Αντεννα αφού "έφαγε" τα περισσότερα από τα παιδιά της στην Θεσσαλονίκη δανείζεται "παιδιά" από το Μακεδονία TV.

Η Διοίκηση του ΑΝΤΕΝΝΑ αφού τα τελευταία χρόνια απέλυσε το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικου του παραρτήματος που έχει στην Θεσσαλονίκη, επινόησε νέες μεθόδους για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της σε προσωπικό.

Και έτσι, τον τελευταίο καιρό παρατηρείται το φαινόμενο να ζητούνται συνεχείς εξυπηρετήσεις, απο τους εργαζόμενους στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα οι εργαζόμενοι στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV αναγκάζονται να εργαστούν παράλληλα και για τα δύο Τηλεοπτικά κανάλια.

Η τελευταία εξυπηρέτηση που έπεσε στην αντίληψη μας είναι, αυτή που αναμένεται να γίνει για casting εκπομπής του ΑΝΤΕΝΝΑ, το Σαβατοκύριακο που έρχεται, με προσωπικό του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Εύλογα δημιουργείται λοιπόν, απορία για την νομιμότητα αυτών των ''εξυπηρετήσεων''».

Keywords
Τυχαία Θέματα