Ο Τσιτσιπάς στον τελικό του Ντουμπάι για δεύτερη σερί χρονιά!

O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Έβανς και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Dubai Duty Free Tennis Championships για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το Σάββατο (17:00, Cosmote Sport 6) ο Έλληνας τενίστας

θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του 2ου ημιτελικού ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Μονφίνς.

Στον σημερινό ημιτελικό ο Τσιτσιπάς έπαιξε εξαιρετικό τένις από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο του αγώνα, ξεπερνώντας έτσι το εμπόδιο του Νο37 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης.

Μόλις πέντε γκέιμς απόλεσε ο Στεφ από τον Έβανς, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά μέσα στην εβδομάδα, πως διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο.

Μετά από 1 ώρα και 21 λεπτά, το Νο2 του ταμπλό στο 500αρι τουρνουά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, επικράτησε του Βρετανού αντιπάλου του με 6-2, 6-3 και περιμένει πλέον το νικητή του έτερου ημιτελικού.

Αυτήν ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη στο Tour για τον 21χρονο Έλληνα, που έχει κερδίσει τα 16 από τα 17 τελευταία σετ που έχει παίξει.

Έτσι, ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί σε τελικό για 11η φορά, διεκδικώντας τον 6ο τίτλο της καριέρας του. Μέσα στο 2020 έχει κάνει το 8-0 και θα παίξει για δεύτερη φορά σε τελικό σε αυτό το έτος.

Αυτός ήταν και ο "παρθενικός" αγώνας του απέναντι στον Βρετανό και συνοδεύτηκε με νίκη που είναι η 115η στην καριέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, Ντουμπάι,tsitsipas, ntoubai