"Ο Ηρακλής θα ξαναβρεί το δρόμο του, να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο"

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς για τον Ηρακλή μίλησε το μέλος του ΔΣ του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκος Ποντίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm:"

Για το αν είναι καλό σημάδι το 3Χ3 του Ηρακλή στο πρωτάθλημα:

«Πάρα πολύ καλό σημάδι και δε μένω μόνο στο αποτέλεσμα. Η ομάδα βρίσκει τη συνοχή και τη χημεία και με το χρόνο θα ανέβει ακόμα

περισσότερο. Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απ΄ όλους για να ενισχυθεί ο σύλλογος. Κυρίαρχος στόχος δεν είναι ο Ηρακλής να κερδίζει, εμείς θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για να μην ξανά κυλήσει η ομάδα σ΄ αυτές τις κατηγορίες.

Όλα έγιναν τελευταία στιγμή αλλά είμαι αισιόδοξος ότι ο Ηρακλής θα βρει ξανά το δρόμο του. Από το μηδέν και μέσα σε ενάμιση εικόνα βγάζουμε αυτή την εικόνα και σκοπός μας να επιστρέψει όλος ο κόσμος στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν γνώμη και εμπειρία από προηγούμενες ομάδες και βλέποντας αυτό το καλό κλίμα και υγιές τους δίνει φτερά και αισιοδοξία για τη συνέχεια και γι΄ αυτό το λόγο βγαίνει αυτή η σιγουριά από την πλευρά τους ότι η ομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι στην κορυφή. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα, καθώς οι αγωνιστικοί χώροι είναι κάκιστοι και αυτό ευνοεί τους γηπεδούχους, όμως εμείς με τη βοήθεια του κόσμου που κάθε αγώνα είναι κοντά πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα».

Για την ένταση στο παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίας:

«Ο διαιτητής είχε κάποιες αλλοπρόσαλλες αποφάσεις. Ανεχόταν το πολύ σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων γι΄ αυτό υπήρχε η ένταση με τον ΑΟ Καρδίας. Εμείς δε μένουμε εκεί, στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ελλάδα υπάρχουν αυτά και όταν έχουμε και τους φιλάθλους των δυο ομάδων».

Keywords
Τυχαία Θέματα