Τραγωδία:Σκότωσε τον 4χρονο γιο επειδή ζήλευε τη γυναίκα του

Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε την επόμενη μέρα κρυμμένο ανάμεσα σε μία στίβα κουτιών δίπλα σε ένα γκαράζ κοντά στο διαμέρισμά τους, ενώ ο παιδοκτόνος κρυβόταν στο πατρικό του διαμέρισμα.

Ένα έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπου νους. Ένας Ρώσος κατηγορείται ότι σκότωσε το 4χρονο παιδί του, επειδή δεν ήθελε να τον προσέχει στο σπίτι ενόσω η αστυνομικός σύζυγός του βρισκόταν στη δουλειά της, επειδή τη ζήλευε.


Ο Μαξίμ Γκόρεφ και η σύζυγός του Γεβγκένια είναι μαζί 13 χρόνια και έμοιαζαν το τέλειο ζευγάρι.

Όμως πίσω από την όμορφη εικόνα που έδιναν προς τα έξω, όταν οι πόρτα του σπιτιού τους έκλεινε, ο 34χρονος εξοργιζόταν με τις προαγωγές στους βαθμούς που έπαιρνε η σύζυγός του.

Ανήμπορος να βρει μία σταθερή δουλειά, καθόταν στο σπίτι και έκανε τις δουλειές του σπιτιού, ενώ φρόντιζε και τον γιο τους Αρτέμ, στο σπίτι τους στο Nizhny Novogorod, της νοτιοδυτικής Ρωσίας.

Ενώ οι καβγάδες του ζευγαριού γίνονταν όλο και συχνότεροι, εκείνος φαίνεται ότι είχε ήδη καταστρώσει το μακάβριο σχέδιό του. Με την Γεβγκένια να μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά και στο παιδί, ο Μαξίμ μάταια ήλπιζε ότι θα αρχίσει να περνά λίγο περισσότερο χρόνο μαζί του.

Όταν πήγε να πάρει τον 4χρονο από τον παιδικό σταθμό, φέρεται να έστειλε ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στη σύζυγό του στο οποίο έγραφε: «Θα πεθάνουμε»

Αγνοώντας τις απεγνωσμένες κλήσεις της γυναίκας του, κλείδωσε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο και συνέδεσε ένα σωλήνα από το παράθυρο με την εξάτμιση ώστε ο καπνός που θα έβγαινε από εκεί να πηγαίνει στο εσωτερικό του οχήματος.

Όταν το παιδί πέθανε, έστειλε ένα ακόμη μήνυμα στη σύζυγό του, στην οποία δεν επιτράπηκε να φύγει από τη δουλειά της για να δει τι συμβαίνει, και στο οποίο έλεγε: «Σε απάλλαξα από τους μπελάδες»

Επιστρέφοντας στο σπίτι στο τέλος της βάρδιάς της, η Γεβγκένια, που είχε τρελαθεί από την αγωνία της, βρήκε άδειο το διαμέρισμα και κάλεσε τους συναδέλφους της για να ξεκινήσουν έρευνα.

Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε την επόμενη μέρα κρυμμένο ανάμεσα σε μία στίβα κουτιών δίπλα σε ένα γκαράζ κοντά στο διαμέρισμά τους, ενώ ο παιδοκτόνος κρυβόταν στο πατρικό του διαμέρισμα. Ο Γκόρεφ συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή ισοβίων

Πηγή: .protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα