Ντ. Μπακογιάννη: Ήταν θλιβερή η εικόνα της κυβέρνησης

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή και την επερώτηση των βουλευτών της ΝΔ για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, άσκησε η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή, η Ντόρα Μπακογιάννη

ανέφερε: "Ήταν θλιβερή εικόνα μίας κυβέρνησης με έναν εξαιρετικά εκνευρισμένο πρωθυπουργό, με έναν πλήρως αποδιοργανωμένο υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος δεν έδωσε απολύτως καμία απάντηση σε κανένα από τα καίρια ερωτήματα που του έθεσε το σύνολο της αντιπολίτευσης", ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ήταν θλιβερή η εικόνα της κυβέρνησης, με μία απελπισμένη προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ενώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει επί της ουσίας, στην ουσία λοιπόν η κυβέρνηση δεν απάντησε γιατί πρέπει να υπάρχει ένας μεσάζων... Είναι σαφές ότι το θέμα δεν το γνώριζε σε βάθος, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι καλώς ή κακώς, η χθεσινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα ταύτισε πλήρως την υπόθεση αυτή και με τον εαυτό του... Είναι υπόθεση, η οποία για εμένα βρομάει και βρομάει διότι υπάρχει κακή πρόθεση".

Keywords
Τυχαία Θέματα