ΠΑΟΚ: Επιστροφή στη βάση για τους διεθνείς

Ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των διεθνών παικτών του ΠΑΟΚ στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης

ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί του Ισραήλ με 82-61 για την 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε 8 πόντους (2/3 δίποντα, 4/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 τάπες σε 20 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (17) από οποιονδήποτε άλλον παίκτη του γηπέδου.

Οι Βαγγέλης Μαργαρίτης και Δημήτρης Κατσίβελης αναμένεται να ενσωματωθούν στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας μετά τον τραυματισμό του στον ώμο, σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Καναδάς δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις επιτυχίες του στον 4ο όμιλο της Αμερικανικής ζώνης των προκριματικών, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άγιο Δομίνικο με 88-76. Ο σέντερ του ΠΑΟΚ, Owen Klassen, είχε 3 πόντους (3/4 βολές) και 1 ριμπάουντ σε κάτι περισσότερο από 5 λεπτά συμμετοχής.

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα συνεχιστούν τον Φεβρουάριο (23/2 και 25-26/2) όταν θα υπάρχει νέα διακοπή στα εθνικά πρωταθλήματα για τους αγώνες της 3ης και της 4ης αγωνιστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα