Νέα παραλία... για τα πανηγύρια- Τί απαντά η διοίκηση του δήμου (ΦΩΤΟ)

Πλαστικά τραπέζια και καρέκλες στήθηκαν χθες στον Κήπο των Εποχών, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διήμερου φεστιβάλ «Σπούτνικ», που διοργανώνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, με το σκηνικό να θυμίζει... πανηγύρι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα αυτή της παραλίας, με τον αρχιτέκτονα, Πρόδρομο Νικηφορίδη να αναρτά τις παρακάτω

φωτογραφίες, συνοδευόμενες από αιχμηρά σχόλια για τη διοίκηση Μουτάρη.

«Νέα Παραλία σήμερα, το Μπουτάρειο όραμα παίρνει σάρκα πλαστικιά», έγραψε χθες το βράδυ ο κ. Νικηφορίδης, για να συμπληρώσει σήμερα: «Τα κατάφερε, την έκανε τσίρκο. Ψάχνουμε όνομα για το τσίρκο. Ο Κήπος των Εποχών μας αφήνει χρόνους».

Πριν από λίγη ώρα, ήρθε και η απάντηση της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης, που κάνει λόγο για παραβίαση των όρων της άδειας χορήγησης του χώρου.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του δήμου:

«Ο Δήμος παραχώρησε το συγκεκριμένο χώρο στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπονται για την πραγματοποίηση πολιτιστικών, αθλητικών και πολιτικών εκδηλώσεων, τις οποίες διοργανώνουν φορείς και οργανώσεις. Η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων συνιστά παραβίαση των όρων της άδειας παραχώρησης, γι’ αυτό και η Διοίκηση του Δήμου έχει ήδη αποστείλει κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες».

(Πηγή φωτογραφιών: Πρόδρομος Νικηφορίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα