Επίδειξη από ΟΥΚ και συναυλίες σε λεωφορείo ετοιμάζει το Πολεμικό Ναυτικό στη Θεσσαλονίκη

Ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων ετοιμάζει στη Θεσσαλονίκη το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, με αφορμή την παρουσία του θωρηκτού "Αβέρωφ" στην πόλη αλλά και τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν αύριο με μια ανοιχτή για το κοινό συναυλία στην 'Α προβλήτα του λιμανιού, από την φημισμένη μπάντα

του Πολεμικού Ναυτικού στις 20.00 και θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος του μήνα.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα «Το Τρισχιλιετές Μέγα της Θαλάσσης Κράτος»μ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, ενώ θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις για "Βότσεια" με ιστιοπλοϊκούς αγώνες, ενώ θα γίνει και κατάθεση στεφάνου από τον αρχηγό ΓΕΝ στο άγαλμα του Ναυάρχου Βότση πλησίον του Λευκού Πύργου.

Παράλληλα στο Πολεμικό Μουσείο θα στηθεί εξαιρετική έκθεση αφιερωμένη στο Ναύαρχο Βότση.

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα πραγματοποιήσει ακόμα μία συναυλία ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ θα κάνει περιοδείες πάνω σε λεωφορείο σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εντυπωσιακές επιδείξεις από την Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών στο λιμάνι της πόλης.

Το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμα υπό διαμόρφωση και οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα

Keywords
Τυχαία Θέματα