Ν. Παππάς: Υπάρχουν πολλές τεχνικές λύσεις, πολιτική βούληση χρειάζεται

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η λύση στη Σύνοδο Κορυφής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Παράλληλα, υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση λέει ότι χρειαζόμαστε λύση, δεν λέει ότι οπωσδήποτε πρέπει να δοθεί εκεί ή αλλού».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 ανέφερε ότι «για να υπάρξει λύση πρέπει να φύγει το προπέτασμα

καπνού των πολιτικών σκοπιμοτήτων. Υπάρχουν πολλές τεχνικές λύσεις, δυνατότητες και εναλλακτικές – πολιτική βούληση χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την πρόταση που προβλέπει ρήτρα ανάπτυξης σχετικά με την εξυπηρέτηση του χρέους ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα Γερμανίας - ΔΝΤ, ο κ. Παππάς θεωρεί ότι αντιστρέφει την έως τώρα οικονομική λογική των προγραμμάτων. «Δεν είναι απλώς μια ρύθμιση που διευκολύνει», επισημαίνει.

Ο Υπουργός σημείωσε ότι η έξοδος στις αγορές και η ομαλή χρηματοδότηση είναι το μέσο για να επιτευχθεί ο σκοπός της δίκαιης ανάπτυξης. «Δεν θα κάνουμε επιλογές που υπονομεύουν τις αναπτυξιακές προοπτικές, όπως έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά το 2014», ξεκαθάρισε.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Παππά, θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του».

Keywords
Τυχαία Θέματα