"Μεγάλη η δυναμική του Ηρακλή, μέχρι τα Χριστούγεννα θα είμαστε πρώτοι"

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Χρήστος Ρόβας, μίλησε για τη χθεσινή νίκη επί του Κιλκισιακού με 5-1, το ρόλο που έπαιξε το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας και τον στόχο που έχουν βάλει στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τη χθεσινή νίκη και το μεγάλο σκορ:

«Η δυναμική της ομάδας είναι πολύ μεγάλη, δεν θεωρώ πως ήταν ξέσπαμα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, φτάσαμε σε ένα σημείο

που μπορούμε να κάνουμε πράγματα για το μέλλον».

Για το αν έπαιξε ρόλο το ρεπό:

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο, γιατί μια βδομάδα βρεθήκαμε παραπάνω και καταφέραμε να δεθούμε. Και πριν γίνει αυτό όμως, κάνει δύο νίκες και μια ισοπαλία, παρόλο που δεν είχαμε τον κατάλληλο χρόνο προσαρμογής».

Για το αν θα πάρουν τον έλεγχο στα χέρια τους:

«Μέχρι τα Χριστούγεννα θα είμαστε πρώτοι, υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Στην ομάδα υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές, έχουν παραστάσεις και μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά. Δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής η ομάδα, ξέρουμε που ήρθαμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, είμαστε στον Ηρακλή και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη. Το χθεσινό ματς ήταν ένα μικρό δείγμα από την ομάδα, θα δυναμώνουμε χρόνο με το χρόνο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και τίποτα».

Για τις ομάδες που ανταγωνίζεται ο Ηρακλής και την κατάσταση που υπάρχει πλέον στον Γηραιό:

«Εχουμε μεγαλύτερο κίνητρο και είμαστε καλύτεροι από όλες τις ομάδες. Εχουμε γίνει όλοι μια οικογένεια και έχουμε ένα στόχο. Να βγούμε πρώτοι και να πάμε την ομάδα στην Α Εθνική, όχι στη Β. Γιατί ο Ηρακλής εκεί ανήκει. Και πιστεύουμε πως εμείς θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα ζεσταθεί και ο κόσμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα