Πέτγουεϊ: Πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basketball Champions League και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έκανε δηλώσεις με αφορμή το συγκεκριμένο ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης:

«Καταρχήν

έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή, τον Ufuk Sarica. Έκανε σπουδαία πράγματα με την Karşıyaka, με την οποία κατέκτησε το τουρκικό πρωτάθλημα. Διαθέτουν πολύ καλούς παίκτες, Τούρκους αλλά και ξένους. Το budget και το ρόστερ τους είναι επιπέδου Euroleague. Θυμάμαι από πέρυσι τον Kyle Weems που παραμένει στην ομάδα. Επίσης οι περιφερειακοί παίκτες της Besiktas Sompo Japan ήταν πολύ ποιοτικοί. Ήμασταν τυχεροί με την Karşıyaka που τους αποκλείσαμε στο Basketball Champions League. Κυκλοφορούν πολύ καλά τη μπάλα, όπως μια ομάδα Euroleague και θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει πλούσια ιστορία και πολύ μεγάλη βάση φιλάθλων, λόγω και της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μπορεί η ομάδα μπάσκετ να μην έχει την ιστορία της ποδοσφαιρικής αλλά ο κόσμος τη στηρίζει, γεμίζοντας το γήπεδο. Τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και θέλουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

Ο Αρης, σύμφωνα με τον 32χρονο παίκτη, θα πρέπει να «χτίσει» μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση επιθετικά καθώς στην άμυνα οι επιδόσεις της ομάδας είναι πολύ καλές. «Το θέμα μας μέχρι τώρα είναι η επίθεση. Η άμυνα μας είναι πολύ καλή και αποτελεί ένα από τα δυνατά μας χαρτιά σαν ομάδα. Χθες (05/11) για παράδειγμα κρατήσαμε τον Ολυμπιακό, μια ομάδα Euroleague στους 56 πόντους. Δεν μπορείς να πεις κάτι για την άμυνα που παίζουμε. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση γιατί κάνουμε πολλά πράγματα αμυντικά για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε. Υπάρχουν διαστήματα στους αγώνες που δεν μπορούμε να σκοράρουμε για τρία-τέσσερα λεπτά. Όταν βρούμε τις λύσεις σε αυτό, θα είμαστε πολύ καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα