Μαργαρίτης: Να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι

Για τα αίτια της ήττας από τα Τρίκαλα μίλησε σήμερα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος ήταν ο μόνος που διασώθηκε από το σημερινό ναυάγιο του ΠΑΟΚ.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του Δικεφάλου:

Για

τον τρόπο με τον οποίο έχασε ο ΠΑΟΚ σήμερα: «Δυστυχώς ήταν μία ήττα, που για ακόμα ένα παιχνίδι, δεχτήκαμε πάνω από 80 πόντους. Οπότε θα πω ότι έφταιγε η άμυνα. Ήμασταν αρκετά κακοί στην άμυνα και χάθηκε άλλο ένα παιχνίδι. Αυτό που θέλω να πω, ότι είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως δουλεύουμε, γιατί προσπαθούμε πολύ καθημερινά. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή, θα έχουμε την απόδοση που θέλουμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας, που ήρθε σήμερα στο γήπεδο, γιατί μας στήριξε και μας βοήθησε αρκετά».

Για το αν το πρόβλημα είναι μόνο αμυντικό: «Θεωρώ πως είναι το κύριο πρόβλημα αλλά σίγουρα κάνουμε και κάποια λάθη στην επίθεση, τα οποία μας στοιχίζουν στην άμυνα. Όταν κάνεις ένα λάθος, το οποίο δίνει αιφνιδιασμό στον αντίπαλο και δέχεσαι ένα λέι απ, φταίει και η επίθεση. Πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα, σίγουρα όμως το πιο σημαντικό είναι η άμυνα γιατί φαίνεται και από τους πόντους που δεχόμαστε».

Για το αν δε βγαίνουν στο παιχνίδι αυτά που δουλεύονται στην προπόνηση: «Σίγουρα δουλεύουμε καλά στην προπόνηση. Τώρα, για ποιο λόγο δε γίνονται στο παιχνίδι, δεν το ξέρω, δεν το έχω αναλύσει τόσο πολύ».

Για το σημείο που ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 6 και τα Τρίκαλα ξαναξέφυγαν και αν ήταν το πιο κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα: «Κομβικά σημεία θεωρώ ότι ήταν... όλο το ματς. Σε όλο το ματς κάναμε λάθη, όχι σε ένα συγκεκριμένο σημείο μόνο. Σίγουρα, η αρχή του τρίτου δεκαλέπτου που μπήκαν καλύτερα τα Τρίκαλα και αντί να μειώσουμε, η διαφορά ξέφυγε κι άλλο, ήταν ένα δύσκολο σημείο για εμάς».

Για την επιστροφή στις ήττες, μετά από δύο συνεχόμενες νίκες: «Οι νίκες μας έδωσαν κάποια ψυχολογία, αλλά από ότι φάνηκε, είχαμε τα ίδια προβλήματα πάλι. Θέλει περισσότερη δουλειά και να τα βελτιώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα