Μ. Βορίδης: Η ανευθυνότητα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει καταστροφικές επιπτώσεις

Για προσπάθεια εργαλειοποίησης του ονοματολογικού ζητήματος με την ΠΓΔΜ, με στόχο να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Μάκης Βορίδης, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση διαχειρίζεται το ζήτημα με ανευθυνότητα.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της

ΝΔ ξεκαθαρίζει πως από τη στιγμή που υπάρχουν διαφορετικές θέσεις μέσα στην κυβέρνηση για το θέμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε ένα Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, ενώ απαντά και στις επικρίσεις του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως οι ύβρεις του πρωθυπουργού είναι τίτλος τιμής.

Αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας, ο Μάκης Βορίδης κατηγορεί τον πρωθυπουργό πως έχει δεσμεύσει τη χώρα για πολλά χρόνια κοροϊδεύοντας τους πολίτες.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως: "Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να εργαλειοποιήσει ένα εθνικό θέμα θεωρώντας ότι θα δημιουργήσει εσωκομματικό θέμα στην ΝΔ. Δηλαδή ο αθλιότερος καιροσκοπισμός. Επειδή όμως η ΝΔ είναι απολύτως σοβαρή, υπεύθυνη και συντεταγμένη, τώρα επανήλθε στην γνωστή «καραμέλα»: ότι δήθεν η ΝΔ σύρεται σε ακροδεξιές θέσεις. Εδώ θα συμφωνήσω με τον Αντώνη Σαμαρά: οι ύβρεις από τον Τσίπρα είναι τίτλος τιμής. Αλλά οι Συριζαι?οι που δεν έχουν πρόβλημα με την ονομασία Δημοκρατία της Μακεδονίας, πού να καταλάβουν την πατριωτική στάση του Αντώνη Σαμαρά και του Κώστα Καραμανλή, και φυσικά σήμερα του Κυριάκου Μητσοτάκη; Στην λογική τους, ό,τι δεν είναι ενδοτικό, είναι ακροδεξιό".

Και συνέχισε: "Πάντοτε λέγαμε και λέμε ότι όσο γρηγορότερα φύγει η πιο ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για τους Έλληνες. Ως γνωστόν, εκλογές δεν μπορούσαμε, και δεν μπορούμε, να επιβάλλουμε. Αλλά το σωστό για την πατρίδα θα ήταν να φύγει αυτή η κυβέρνηση, χθες".

Keywords
Τυχαία Θέματα