Μ. Βορίδης: Δεν υπάρχει κανένα αδίκημα Αυγενάκη

Με δηλώσεις του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάκης Βορίδης, στηρίζει τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο η εφημερίδα Documento εμπλέκει σε συνομιλίες με μέλη εγκληματικών οργανώσεων.

Μιλώντας στο "Ραδιόφωνο 24/7", ο κ. Βορίδης είπε πως πρόκειται «για νόμιμη συνακρόαση, για μέρος μιας ποινικής διαδικασίας και για διάλογο που αφορά την επέκταση μια εμπορικής μίσθωσης», κι έτσι κατά τον Μάκη Βορίδη «δεν υπάρχει αδίκημα¬. «Ο Βαξεβάνης

κατηγορεί τον Αυγενάκη επειδή κατηγορείται ο συνομιλητής του. Εάν τον έπιαναν να συναλλάσσεται για μαστροπεία το καταλαβαίνω, αλλά μια συζήτηση, μια ιδιωτική συνομιλία για μια εμπορική συμφωνία δεν είναι αδίκημα» επισήμανε ο Μ. Βορίδης.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση της ΝΔ με την κυβέρνηση για θέματα ασφάλειας και ανομίας, τονίζοντας ότι «η ΝΔ έχει διαφορετική προσέγγιση από την κυβέρνηση». Όπως είπε, «δεν προχώρησαν οι φυλακές τύπου Γ', με τον νόμο Παρασκευόπουλου είναι εκτός φυλακής σκληροί ποινικοί ενώ στα Εξάρχεια σημειώνονται συνεχώς επιθέσεις». Υπογράμμισε, δε, ότι «επί Σαμαρά δεν συνέβαιναν αυτά στα Εξάρχεια».

Ωστόσο, σε ερώτηση για το εάν θα απέτρεπε κάποιον φίλο του να επισκεφτεί την Ελλάδα, λόγω της ανομίας, είπε ότι δεν θα το έκανε.

Τέλος, ο κ. Βορίδης, σημείωσε ότι η ΝΔ ζητά εκλογές ακριβώς γιατί έχει άλλη πολιτική και πιστεύει ότι με τη δική της πρόταση μπορεί να πάει μπροστά η χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βορίδης, Αυγενάκη,voridis, avgenaki