Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν αν απέκτησε δεύτερο παιδί (VIDEO)

Ήταν πριν από περίπου μία εβδομάδα όταν δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έγινε ξανά πατέρας, ωστόσο, ο ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, 6,5 χρόνια μετά την γέννηση της κόρης τους, την Κυριακή 23 Απριλίου, η σύντροφος του ηθοποιού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Ποιός το είπε αυτό;», απάντησε ο Λεωνίδας όταν δημοσιογράφοι τον

ρώτησαν αν έγινε δεύτερη φορά μπαμπάς και συνέχισε: «κανένα site δεν με πήρε να με ρωτήσει αν έγινα δεύτερη φορά μπαμπάς. Και αν με έκαναν έχω δύο παιδιά ή τέσσερα; Δυο παιδιά έχω. Μήπως έχω όμως και τρία; Μήπως έχω και τέσσερα; Μήπως είναι από πέντε διαφορετικές γυναίκες; Δεν είναι από δύο όπως βγάλανε. Μπορεί να είναι από πέντε».

Μετά την προβολή των δηλώσεων στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έκρυψε την δυσφορία της για την στάση του ηθοποιού και είπε «εγώ αν ήμουν γυναίκα του και μάνα των παιδιών του και έβλεπα αυτή την απάντηση και θήλαζα και ήμουν και λεχώνα θα του έφερνα τις πάνες στο κεφάλι. Μα τι θυμώνει ρε παιδιά; Και κάνει τώρα αυτό το ειρωνικό παιχνιδάκι. Θυμώνει κιόλας!».

Δείτε το βίντεο του peoplegreece.com:

Keywords
Τυχαία Θέματα