ΛΑΕ: Αφού ξεπούλησαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης δίνουν "μάχη" για τις καρέκλες τους

Βολές κατά της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) εξαπολύει, με ανακοίνωσή της, η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις διαδικασίες του διαγωνισμού για την πώληση του 67% της εταιρείας.

«Αφού ξεπούλησαν τον ΟΛΘ, υπηρετώντας πιστά τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης (η οποία τους διόρισε

ακριβώς για να υπηρετήσουν αυτήν την «αποστολή»), ήρθαν σε διαφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να μην προχωρήσει η αλλαγή της «κεφαλής» της Διοίκησης του ΟΛΘ», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

Η ΛΑ.Ε. χαρακτηρίζει, ωστόσο, θετικό στοιχείο την παρέμβαση των εργαζομένων στον ΟΛΘ και την ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ, «ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΛΘ και των λιμανιών της χώρας».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Τις γιορτινές αυτές μέρες, τραγελαφικά γεγονότα έλαβαν χώρα στον ΟΛΘ.

Πλήθος δημοσιευμάτων αναφέρουν ότι, οι καρεκλοκένταυροι της Διοίκησης του ΟΛΘ, αφού ξεπούλησαν τον ΟΛΘ, υπηρετώντας πιστά τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης (η οποία τους διόρισε ακριβώς για να υπηρετήσουν αυτήν την «αποστολή»), ήρθαν σε διαφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να μην προχωρήσει η αλλαγή της «κεφαλής» της Διοίκησης του ΟΛΘ, εν όψει της οριστικοποίησης της «πώλησής» του. Μέχρι και εξώδικο τους έστειλε το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΟΛΘ με θέμα τη σύγκλιση συνέλευσης, ενώ δεν επέτρεψαν στον εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ στο Δ.Σ. του ΟΛΘ, να διαβάσει επιστολή του ΤΑΙΠΕΔ!

Στο τέλος φαίνεται ότι επήλθε κάποιος συμβιβασμός (μεταξύ κατεργαρέων), αφού αποφασίστηκε η συνέλευση να γίνει στις 25 Γενάρη, και από τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΛΘ, αυτοί που δεν θα έχουν θέση στο νέο, μεταβατικό Δ.Σ. του ΟΛΘ, θα είναι (ποιοι άλλοι;;) οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και του Δήμου!

Όλα αυτά θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν εξαιρετικά τραγικά!

Για πολλοστή φορά, και με αφορμή δυστυχώς το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, αποκαλύπτεται ο ασφυκτικός κομματικός εναγκαλισμός του κράτους από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και τα πραγματικά κίνητρα όσων παρέμειναν σε θέσεις εξουσίας μετά τη μνημονιακή υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…..

Θετικό στοιχείο όλης αυτής της κατάπτυστης κατάστασης, είναι η παρέμβαση των εργαζομένων στον ΟΛΘ και η ανακοίνωση της ΟΜΥΛΕ, ενάντια στο ξεπούλημα του ΟΛΘ και των λιμανιών της χώρας, και «η παραμονή τους στο δημόσιο, με αυτοδύναμη ανάπτυξη με άμεσες επενδύσεις σε πάγια, υποδομές και προσωπικό».

Υ.Γ. Η Συνέλευση του ΟΛΘ θα γίνει στην … Αθήνα, μακριά από τους εργαζόμενους σ΄ αυτό, και από το λαό της Θεσσαλονίκης, υποθέτουμε και περιφρουρημένη από τα ΜΑΤ, γιατί τις πράξεις ντροπής και εθνικής μειοδοσίας, αυτοί που τις ενορχηστρώνουν, δεν τις κάνουν δημόσια, ευελπιστώντας ότι θα αποφύγουν τη γενική κατακραυγή.

Οικτρή πλάνη, θα μας βρίσκουν μπροστά τους πάντοτε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα