Κυρ. Μητσοτάκης: Η ΝΔ έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα της χώρας - Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ήδη παρελθόν

Στη διαβεβαίωση ότι η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα της χώρας προχώρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο παρελθόν, είναι ήδη παρελθόν».

«Το γνωρίζουν και οι πολίτες που πίστεψαν στον κ. Τσίπρα και είδαν τις ελπίδες

τους να διαψεύδονται», πρόσθεσε όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στα Γιαννιτσά το βράδυ της Πέμπτης.

«Δεν αξίζουμε άλλο αυτή την κυβέρνηση. Δεν αξίζουμε άλλο, τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο. Στείλτε τους στο σπίτι τους, όταν έρθουν οι επόμενες εκλογές, δεν αξίζουν τρίτη ευκαιρία», συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «χτίζει έναν νέο μεγάλο κομματικό στρατό, μοιράζει επιδόματα δεξιά και αριστερά, αλλά με πολιτικές επιδομάτων δεν προχωρά η χώρα».

Όπως σημείωσε, «δεν είναι αυτό το δικό μου όραμα για την Ελλάδα. Εγώ θέλω τα νέα παιδιά να έχουν ευκαιρίες, να δουλέψουν, να προκόψουν και να ανταμειφθούν ανάλογα με τον κόπο τους και την προσπάθεια τους. Αρκετά πια με μια πολιτική η οποία τιμωρεί, αντί να επιβραβεύει την εργασία».

Επιπλέον σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επανέλαβε ότι η Ν.Δ. θα μειώσει τους φόρους «για όλους τους Έλληνες πολίτες» και υπογράμμισε ότι με τους υπάρχοντες φόρους «ανάπτυξη δεν πρόκειται να έχουμε, μόνο φοροδιαφυγή θα έχουμε».

Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι το 2018 θα είναι χρονιά πολιτικών εξελίξεων και συνέστησε στα κομματικά στελέχη να αποφύγουν «κάθε διχαστικό λόγο», σημειώνοντας ότι «είμαστε εδώ για να ενώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα