Κυρ. Μητσοτάκης: Η ασφάλεια προϋπόθεση ελευθερίας

Την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίσει να αναδεικνύει τα θέματα της ασφάλειας καθώς όπως είπε η ασφάλεια είναι «προϋπόθεση ελευθέριας» επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τον χαμό του μικρού μαθητή στο Μενίδι.

Μιλώντας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος για την έξαρση της εγκληματικότητας και την κατάσταση στην Δυτική Αττική τόνισε πως κατά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατά το παρελθόν, είχε επισημάνει

πως αυτό ήταν τραγικά υποστελεχωμένο.

«Έχουμε αναδείξει τα θέματα ασφάλειας ως κεντρική πολιτική προτεραιότητα της ΝΔ, έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στα προβλήματα που υπάρχουν στην Δυτική Αττική, αναφερόμενοι και στον Δήμο Αχαρνών, ως παράδειγμα Δήμου που υπάρχουν παραβατικές συμπεριφορές. Θα επιμείνουμε στην σημασία να αναδεικνύουμε αυτά τα θέματα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως για τη Ν.Δ. η ασφάλεια είναι προϋπόθεση ελευθέριας. «Είναι η πρώτη υποχρέωση μιας ευνομούμενης πολιτείας προς τους πολίτες» είπε χαρακτηριστικά.

«Εκφράζω ως γονιός, ως πολίτης, ως πολιτικός, τη βαθιά μου θλίψη για το τραγικό αυτό περιστατικό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα