Κάλεσμα του Ερασιτέχνη Άρη στους Τούρκους επιχειρηματίες για το ματς με Παναχαϊκή

Οι Τούρκοι επιχειρηματίες Γιλμάζ και Γκιουνέρ, είναι προσκεκλημένοι του ΑΣ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", για να παρακολουθήσουν τον αυριανό με την Παναχαϊκή.

Οι συζητήσεις αφορούν το τμήμα μπάσκετ του Άρη, αλλά οι υποψήφιοι επενδυτές θα πάρουν μία γεύση και από τον ποδοσφαιρικό Άρη, εφόσον τελικά βρεθούν στο γήπεδο.

Άλλωστε, σύμφωνα με το allaboutaris.com, η χθεσινή κουβέντα του Ερασιτέχνη με την πλευρά των Τούρκων επιχειρηματιών, δεν περιελάμβανε μόνο την ΚΑΕ

ή το ενδεχόμενο χορηγίας στον ΑΣ, αλλά είχε και... άρωμα ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το allaboutaris.com, οι άνθρωποι του συλλόγου προσκάλεσαν τους κ.κ. Γιλμάζ και Γκιουνέρ στο "Κλεανθης Βικελίδης", για να παρακολουθήσουν μαζί την αναμέτρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος με την Παναχαϊκή.

Οι Τούρκοι φάνηκαν αρχικά θετικοί και από το περιβάλλον τους θεωρείται αρκετά πιθανή η παρουσία τους αύριο στο γήπεδο, στο πλαίσιο των επαφών τους με τον Ερασιτέχνη. Μάλιστα ο κ. Γιλμάζ εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί και με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, με την αυριανή αναμέτρηση να προσφέρεται για ένα πρώτο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα