Ηρακλής: Όλα παραμένουν στον "αέρα"

Το απίστευτο αδιέξοδο και ο εγκλωβισμός του ποδοσφαιρικού Ηρακλή συνεχίζεται. Η λύση αναζητείται εναγωνίως, όμως παραμένει ερωτηματικό αν μπορεί να βρεθεί και ποια θα είναι αυτή.

Την ίδια στιγμή, όλα παραμένουν στον «αέρα». Από τη συμμετοχή της ΠΑΕ στην Football League,

μέχρι ακόμη και τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να βρεθούν χωρίς ομάδα μετά τις 11/9!

Ο πραγματικός ποδοσφαιρικός Ηρακλής ψάχνει χαραμάδα ελπίδας στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει από τη λαίλαπα Παπαθανασάκη. Το ενδεχόμενο να κατρακυλήσει στη Γ' Εθνική παραμένει ορατό, αλλά όπως μεταφέρθηκε πρόσφατα ακόμη και εκεί η συμμετοχή είναι τουλάχιστον αμφίβολη από πλευράς Ιδρυτικού Σωματείου. Η προοπτική Γ' Εθνικής μέσω Γ.Σ. Ηρακλή έχει καταρριφθεί παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, εξαιτίας του τεράστιου προβλήματος στον Σύλλογο. Η αυριανή Έκτακτη Γενική Συνέλευση διεξάγεται κυρίως και πρωτίστως για να προκύψει λύση-«ανάχωμα» στις απειλητικές καταστάσεις προς τον Γ.Σ., ωστόσο θα υπάρξει ενημέρωση και θα συζητηθεί το ποδοσφαιρικό πρόβλημα.

Η κατάσταση στην ΠΑΕ από τη διοίκηση Παπαθανασάκη συνεχίζει αναλλοίωτη, χωρίς τις απαραίτητες διευθετήσεις του χρέους του «Καναδού» προς το Δημόσιο για την έκδοση δελτίων, που μαζί με την περσινή ανάκληση πιστοποιητικό και την «άδεια» εγγυητική τη στέλνουν και εκτός Football League από την Ε.Ε.Α. με τα τωρινά δεδομένα.

Οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές έχουν υπογράψει συμβόλαια-συμφωνίες με την ΠΑΕ, όμως δεν μπορούν να κατατεθούν στη Λίγκα και να... εξελιχθούν σε δελτία χωρίς ενημερότητες. Κοινώς δεν θα έχουν καμία ουσία αν δεν ρυθμιστεί το χρέος του Παπαθανασάκη στο Δημόσιο. Αν μάλιστα παρέλθει η 11/9, τελευταία διορία για τους «άνεργους», οι ποδοσφαιριστές θα «εγκλωβιστούν» μένοντας χωρίς ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο, ενδεχόμενο που ήδη τους έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση.

Πηγή: metrosport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα