Η ΝΔ στηρίζει Ζορπίδη στις εκλογές του ΕΕΘ

Τον συνδυασμό του Μιχάλη Ζορπίδη, «Ισχυρό Επιμελητήριο», στηρίζει και επίσημα η Νέα Δημοκρατία, ενόψει των εκλογών στο ΕΕΘ.

Στα γραφεία της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, αναφορικά με τις επιμελητηριακές εκλογές,

στην οποία παραβρέθηκε ο Μιχάλης Ζορπίδης με στελέχη του συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο».

Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ., Βίκυ Ευταξά, ενημερώθηκε για τις εκλογές στο ΕΕΘ, αλλά και για προβλήματα της αγοράς στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια αποτιμώντας θετικά την έως σήμερα προσφορά του στους επαγγελματίες της πόλης, εξέφρασε την στήριξη της Δ.Ε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ισχυρό Επιμελητήριο» αναφέρθηκε στη συνεργασία, που έχει με τη Γραμματεία Παραγωγικών Φορέων της Ν.Δ. και τόνισε ότι είναι σημαντικό η Ν.Δ. να στηρίζει έναν ακηδεμόνευτο συνδικαλιστικό χώρο στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Ακόμη, ο κ. Ζορπίδης ευχαρίστησε τα στελέχη του κόμματος για την εμπιστοσύνη, που δείχνουν τόσο στον συνδυασμό του όσο και στο ΕΕΘ.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν η πρόεδρος της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, Βίκυ Ευταξά, οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών, Πηνελόπη Ράλλη, Τάσος Εμμανουηλίδης, Ηλίας Ζάχαρης, Θωμάς Βράνος και οι Θεματικοί Παραγωγικών Φορέων των ΝΟΔΕ Βασίλης Κλάδης, Μανόλης Σύλλης και Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Στη συνάντηση το «παρών» έδωσε και ο β΄ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ και πρώην αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών φορέων της Ν.Δ., Κλεόβουλος Θεοτόκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα