Η Φαίη Σκορδά βγήκε ζωντανά στο Μακεδονία Tv- Σοκαρισμένη η Μαρία Λουίζα Βούρου (VIDEO)

Μια ιδιαίτερη έκπληξη ετοίμασαν στη Μαρία Λουίζα Βούρου οι συνεργάτες της στη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής της "Όλα Καλά".

Η Φαίη Σκορδά βγήκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής για να τους ευχηθεί "καλή αρχή", με την Μαρία Λουίζα να δηλώνει σοκαρισμένη.

«Επειδή έχω μάθει μια ιστορία ότι κάθε χρόνο που ξεκινάει αυτή η εκπομπή, υπάρχει μια συνέντευξη με την αγαπημένη μας Φαίη Σκορδά.

Και θέλω να σας πω ότι αυτή τη στιγμή την έχουμε στο τηλέφωνο. Σε ευχαριστούμε πολύ Φαίη. Εγώ τώρα είμαι και λίγο σοκαρισμένη γιατί ως συνήθως έχω πάει ως καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης και τώρα που είναι στην δική μου εκπομπή, είναι περίεργο», είπε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

«Τι κάνεις κορίτσι μου όμορφο; Καλησπέρα σε όλους, καλή αρχή να έχετε. Η αλήθεια είναι ότι πήρα την κουμπάρα μου την Πολυξένη να μιλήσουμε πριν από λίγο και μου λέει “ξεκινάμε”. Και της λέω είναι δυνατόν να κάνετε μετά από τόσα χρόνια πρεμιέρα χωρίς να σας ευχηθώ;», είπε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο του zappit.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαίη Σκορδά, Μακεδονία Tv- Σοκαρισμένη, Μαρία Λουίζα Βούρου VIDEO,faii skorda, makedonia Tv- sokarismeni, maria louiza vourou VIDEO