Η εξέδρα των επισήμων στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Αρχίζει από λεπτό σε λεπτό η στρατιωτική παρέλαση στην Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη. Οι επίσημοι παίρνουν τις θέσεις τους στην εξέδρα και ο κόσμος αναμένει την έναρξη της παρέλασης.

Στην παραλία της Θεσσαλονίκης βρίσκονται για την παρέλαση ο Υπ. Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, η πρόεδρος της Δημ. Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά,

ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παρασκευόπουλος και Δημήτρης Μάρδας και της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης.

Τη θέση τους στην εξέδρα έλαβαν επίσης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, οι Μητροπολίτης Άνθιμος και ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης.

Στο μεταξύ, προσερχόμενος στον χώρο της παρέλασης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σχολίασε: "Για παρελάσεις είμαστε τώρα; Πάμε όλο και χειρότερα".

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έφτασε τελευταίος στον χώρο της παρέλασης και περπάτησε μέχρι την εξέδρα των επισήμων, καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο που βρισκόταν στο σημείο για να καμαρώσει τους συμμετέχοντες στην παρέλαση.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του Thestival:

Keywords
Τυχαία Θέματα