Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα κάνω τα πάντα για να παίξω στο Eurobasket- Σπουδαίος ο Νίκος Γκάλης

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο μίλησαν στον Βασίλη Σκουντή και την εκπομπή Pick 'N' Roll της COSMOTE TV, με τον Γιάννη να αναφέρει πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την Εθνική στο Eurobasket. O παίκτης των Μπακς μίλησε για την ομάδα του, την ασφάλεια που του προσφέρει, το ελληνικό μπάσκετ αλλά και τον μονάδικο Νίκος Γκάλη. Διαβάστε ορισμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για το τι θα είχε συμβεί αν δεν είχες πάει στο NBA

ο Γιάννης: «Δεν θα άλλαζε κάτι στον χαρακτήρα μου. Ξέρω πως θα δούλευα σκληρά. Και στην Ευρώπη θα μπορούσα να παίξω, Θα πήγαινα σε μια ομάδα που θα ταίριαζα καλύτερα. Ας πούμε ο Γιούντο δεν έπιασε στο NBA αλλά τα κατάφερε στην Ευρώπη. Στην Ευρώπη είναι τελειώς διαφορετικό το μπάσκετ. Πρέπει να μπορείς να σουτάρεις καλά. Είμαι γεννημένος σουτέρ, Χθες έφυγα απο το γήπεδο στις 11. Πήγα για σουτάκια».

Για την καλύτερη στιγμή του Γιάννη φέτος: «Μετά το ματς με τους Σίξερς, όταν μπήκαμε στα playoffs. Μου έφυγε όλο το άγχος, καθώς πολλές ομάδες διεκδικούσαν θέσεις για την postseason».

Για τον Γκάλη: «Σπουδαίος ο Γκάλης. Αν και δεν κατάφερε να παίξει στο NBA, μπήκε στο Hall of Fame»

Για το τι θέλει μέσα στα επόμενα 5 χρόνια: «Σε 5 χρόνια θέλω να είμαι ένας παίκτης που είναι ηγέτης και μπορεί να κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους. Θέλω να έχω 12 στρατιώτες απο πίσω μου. Να βελτιωθώ σαν συμπαίκτης».

Για το αν φοβούνται τον Γιάννη οι αντίπαλοι του: «Την πρώτη μου χρονιά δεν με φοβόντουσαν. Όμως πέρυσι και φέτος ένιωθα πως αυτό έχει αλλάξει»

Για το καινούριο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Μπακς: «Θα μπορώ να φροντίσω καλύτερα την οικογένεια μου. Μου δίνει ασφάλεια».

Για την σωματική διάπλαση του: «Όσο μεγαλώνω εγώ, μεγαλωνει και το κορμί μου», απαντάει ο Γιάννης.

Για το αν θα παίξει στο Eurobasket: «Αν είμαι υγιής και όλα είναι καλά θα είμαι έτοιμος για το Eurobasket. Θα κάνω ,ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος»

Keywords
Τυχαία Θέματα