Γεύματα αγάπης από το δήμο Λαγκαδά σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Γεύματα αγάπης διανεμήθηκαν χθες το πρωί σε οικονομικά αδύναμες και πολύτεκνες οικογένειες της Δημοτικής Ενότητας Ασσήρου, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Αγωγός Αλληλεγγύης» της «Bonatti J&P Άβαξ», κατασκευάστριας εταιρείας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑP σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου Λαγκαδά.

Κατά τη χθεσινή παραλαβή των γευμάτων παρευρέθηκαν εκ μέρους της εταιρείας ο Διευθυντής Έργου, Γεώργιος Μάνης και ο υπεύθυνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της «Bonatti J&P Άβαξ», Κλεόβουλος Θεοτόκης, ενώ από τον δήμο Λαγκαδά

ο δήμαρχος, Γιάννης Καραγιάννης, οι αντιδήμαρχοι Στόιος Ηλίας και Μάρκου Δημήτριος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τη Δ.Ε. Ασσήρου, Αϊναλής Χρήστος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ασσήρου, Γουνιώτης Φώτης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κριθιάς, Βράνος Ηλίας.

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες ημέρες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων διανεμήθηκαν, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, δέματα με βασικά είδη διατροφής σε 800 οικογένειες δημοτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα