Φθιώτιδα: Πυροβόλησε με καραμπίνα 39χρονη ύστερα από καβγά

Στην σύλληψη ενός 39χρονου από το χωριό Κυρτώνη της Αταλάντης στη Φθιώτιδα, καθώς κατηγορείται ότι πυροβόλησε μια 39χρονη Βουλγάρα προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών.

Ο 39χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε τη νύχτα τραυματισμένη από κυνηγητικό όπλο στο Κέντρο Υγείας της Αταλάντης και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο

της Λαμίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα από σκάγια κυνηγητικού όπλου σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προέκυψε ότι η 39χρονη τραυματίστηκε νωρίτερα χθες το βράδυ σε περιοχή της Κυρτώνης, όπου ο 39χρονος συλληφθείς την πυροβόλησε, μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, με κυνηγετικό όπλο.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία ο 39χρονος κατείχε παράνομα, 22 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, δύο πυροδοτηθέντες κάλυκες από τον αύλιο χώρο της οικίας του και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα