Γαλλία: Βρέθηκαν ίχνη του κοριτσιού που χάθηκε στο αυτοκίνητο 34χρονου

Κατηγορίες για απαγωγή ανηλίκου απαγγέλθηκαν σε έναν 34χρονο άντρα στη Γαλλία, ενώ έντεκα μέρες μετά την εξαφάνιση μιας εννιάχρονης από έναν γάμο στις γαλλικές Άλπεις, κανένα ίχνος της δεν έχει εντοπιστεί.

Ο άντρας, που είχε ανακριθεί ως ύποπτος τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος καθώς δεν είχαν προκύψει τότε στοιχεία εις βάρος του, ισχυρίζεται πως είναι αθώος. Το γεγονός που τον έφερε ξανά στο προσκήνιο, σύμφωνα με το protothema.gr,

είναι πως εντοπίστηκαν ίχνη του παιδιού στο αυτοκίνητό του. Ο ίδιος παραδέχεται πως το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητο, όμως λέει πως αυτό έγινε γιατί κατά την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, κάποιος ανέφερε τα σκυλιά του, που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα. Τότε η εννιάχρονη που εξαφανίστηκε και ένα άλλο παιδί ζήτησαν να τα δουν, πράγμα που έγινε: Πήγαν και οι τρεις, ο 34χρονος και τα δύο παιδιά ως το πάρκινγκ, όπου τους άνοιξε το αυτοκίνητο και τους έδειξε τα ζώα. Αμέσως μετά έφυγαν όλοι και δεν είχε άλλη επαφή με την μικρή, σύμφωνα με την δική του εκδοχή των γεγονότων.

Η αστυνομία έχει ανακρίνει περισσότερα από 200 άτομα, ενώ εκατοντάδες εθελοντές αναζητούν το μικρό κορίτσι, που εξακολουθεί να αγνοείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα