Γ. Μπουτάρης: Να μην είναι το περίπτερο των ενόπλων δυνάμεων μέσα στη ΔΕΘ - Να στήσει ο κ. Καμμένος ένα περίπτερο στη παραλία

Την πρότασή του να γίνει η Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης μια εμποροπανήγυρη και να διαχωριστεί από τις πολιτικές παρουσίες, επανέλαβε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

«Η Έκθεση να παραμείνει ένα καθαρά εμπορικό γεγονός. Να γίνει μια εμποροπανήγυρη σοβαρή, σύγχρονη, να πουλάει από πρόβατα μέχρι ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αεροπλάνα.

Οι πολιτικές παρουσίες να έχουν την έννοια των επισκέψεων, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να είναι στα εγκαίνια. Οι όποιες πολιτικές συζητήσεις για το μέλλον της χώρας, του πλανήτη, να γίνουν εκτός έκθεσης. Να δημιουργήσουν μία εβδομάδα πολιτικού διαλόγου, να έρθουν και μερικοί άλλοι από τα βαλκάνια και να συσκεφθούν πως θα εξελιχθεί ο κόσμος τον επόμενο αιώνα» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στον εμπορικό χαρακτήρα που θα πρέπει να έχει η ΔΕΘ διερωτήθηκε «τι γυρεύει μέσα στην έκθεση το περίπτερο ενόπλων δυνάμεων; Μπορεί κάλλιστα ο κ. Καμμένος την 26η με 28η Οκτωβρίου να στήσει ένα περίπτερο στην παραλία και να έρχεται ο κόσμος να το επισκέπτεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα