"Έρχεται" μουσικό διήμερο στο camping Αρμενιστής

Ένα μουσικό και άκρως διασκεδαστικό τριήμερο περιμένει όσους επισκεφτούν τον Αρμενιστή το σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου ο Στέφανος Τσιτσόπουλος θα μοιραστεί με το κοινό αγαπημένες μουσικές εμμονές, αναλαμβάνοντας τα decks στο Beach Bar του Αρμενιστή.

Μία ημέρα μετά, την Κυριακή 4 Ιουνίου ο Διογένης Δασκάλου και οι Monie

& Monie Conniente γιορτάζουν μαζί με τους επισκέπτες 23 χρόνια διασκέδασης με την "ΕΣΧΑΤΗ ΚΩΜΩΔΙΑ" τους, σε μια βραδιά γεμάτη εικόνα, ήχους, γέλιο, τρέλα, συνωμοσίες και μια πρέζα πολιτικής.

Με πιλότο τον Diogenis Daskalou, συνοδό τη Βίκυ Βογιατζόγλου και super guest τον Στέφανο Τσιτσόπουλος στον ρόλο του κόμη, το αστρόπλοιο Monie Monie Conniente προσγειώνεται και μεταμορφώνει το live stage σε ένα διαγαλαξιακό jazz club των Βαλκανίων!

Μην το χάσετε!

· Τιμή εισιτηρίου (για τους επισκέπτες): 8€
· ΔΕΝ απαιτείται εισιτήριο εισόδου για τους κατασκηνωτές του κάμπινγκ.

Armenistis Camping

Στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, το camping του Αρμενιστή καλύπτει μια πευκόφυτη έκταση 120 στρεμμάτων. Προσφέρει όλες τις ανέσεις υψηλών προδιαγραφών, ενώ διαθέτει οργανωμένο ιατρείο, mini market, beach bar και εστιατόριο.

Οι επιλογές διαμονής που σας εξασφαλίζει είναι πολλές. Αξίζει να το επισκεφτείτε είτε κάνετε τις διακοπές σας με σκηνή, είτε με ενοικιαζόμενο τροχόσπιτο, είτε σε mobile house, είτε σε youth hostel-σκηνές.

Keywords
Τυχαία Θέματα