Επίθεση με μαχαίρι και χτυπήματα δέχτηκε ο Νίκος Μαζιώτης μέσα στο κελί του

Επίθεση μέσα στο κελί του, στις φυλακές Κορυδαλλού, δέχθηκε χθες το βράδυ ο κρατούμενος Νίκος Μαζιώτης, από ομάδα περίπου δέκα ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιοποιήθηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Νίκος Μαζιώτης δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι, τα πλευρά αλλά και μία μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες 36 ημέρες κατέρχεται σε απεργία πείνας.

Στο περιστατικό παρενέβησαν άλλοι κρατούμενοι, οι οποιοί

κατάφεραν να σταματήσουν τους δράστες. Ο Νίκος Μαζιώτης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Διαβάστε τις σχετικές αναρτήσεις:

«Συντρόφισσα από την Τουρκία ενημερώθηκε από Κούρδους και Τούρκους κρατούμενους της Ε΄πτέρυγας ότι χτυπήθηκε ο Νίκος Μαζιώτης. Από πληροφορίες που υπάρχουν οι πολυάριθμοι δράστες της επίθεσης εναντίον του Μαζιώτη είναι μάλλον αλβανικής υπηκοότητας.

Η πληροφόρηση αυτή έγινε πριν ακόμα μάθει η Ρούπα το γεγονός αυτό και πριν από την μεταφορά του στο νοσοκομείο των κρατουμένων.

Ο Μαζιώτης παρ' ότι ήταν μετά από απεργία πείνας αντιστάθηκε καθώς η πολυάριθμη συμμορία μπούκαρε στο κελί του και τον χτύπησε στο κεφάλι και στα πλευρά (ράγισμα). Δέχθηκε επίσης μαχαιριά στην κοιλιά (επιπόλαιο τραύμα). Η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη, μη σοβαρή.

Αλληλέγγυοι - Αλληλέγγυες».

«Νεώτερη τηλεφωνική ενημέρωση 12:30

Η επίθεση εναντίον του Νίκου Μαζιώτη έγινε μέσα στο κελί του. Στην επίθεση συμμετείχαν περίπου 10 κρατούμενοι. Από αυτούς 2-3 ήταν περισσότεροι ενεργοί από τους υπόλοιπους.

Ο Νίκος Μαζιώτης δέχτηκε χτυπήματα κυρίως στο κεφάλι, τα πλευρά αλλά και μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα. Παρά την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από περίπου 10 κρατούμενους και την σωματική καταπόνηση από τις 36 ημέρες απεργία πείνας, προέβαλε ισχυρή αντίσταση.

Η στοχευμένη δολοφονική επίθεση εναντίων του συντρόφου, δεν ολοκληρώθηκε γιατί παρενέβησαν Κούρδοι και Τούρκοι κρατούμενοι οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν και τον αλληλέγγυο κόσμο εκτός των τειχών της φυλακής σχετικά με την επίθεση.

Ο Ν. Μαζιώτης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και περιμένουμε νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του».

Keywords
Τυχαία Θέματα