Ένωση Κεντρώων: Ζητώντας τώρα ρύθμιση χρέους, δίνουμε την εντύπωση ότι ζητάμε αυτό που δεν δικαιούμαστε ακόμη

Ανακοίνωση με θέμα την διαπραγμάτευση εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων.

«Ζητώντας τώρα ρύθμιση χρέους, δίνουμε την εντύπωση ότι ζητάμε αυτό που δεν δικαιούμαστε ακόμη, και στρέφεται έτσι εναντίον μας όχι μόνο το γερμανικό κοινό, αλλά και το κοινό των υπολοίπων κρατών της Ευρωζώνης.

Αυτό το λάθος το έκανε και ο Σαμαράς, το ίδιο λάθος κάνει τώρα και ο Τσίπρας και η ΝΔ δεν τολμάει να το τονίσει, γιατί το κίνητρο της, ήταν πάντα

η ψηφοθηρία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:

«Η κυβέρνηση διαφημίζει κάθε δήλωση συμπάθειας προς την Ελλάδα, που γίνεται από τους Ευρωπαίους και την εκλαμβάνει ως στήριξη της Ελλάδας και πίεση προς την Γερμανία. Εξ΄αρχής όμως η συμφωνία ήταν το θέμα του χρέους να εξεταστεί στο τέλος του προγράμματος, (Αύγουστος 2018) και αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Υπάρχουν όμως οι απαισιόδοξοι που φοβούνται ότι η Ελλάδα, όχι μόνο δεν θα είναι ικανή να βγει στις αγορές, αλλά θα χρειαστεί και περαιτέρω μνημόνια και στήριξη και για αυτό θεωρούν πρόωρη κάθε συζήτηση για το χρέος.

Η Ένωση Κεντρώων, πιστεύει ότι η Ελλάδα κάνει κακό στον εαυτό της, ικετεύοντας για πρόωρη ρύθμιση χρέους και ότι το συμφέρον της Ελλάδας είναι "εμείς μεν μεταρρυθμίσεις, η δε Ευρωπαίοι επενδύσεις". Μεταρρυθμίσεις εμείς, επενδύσεις εκείνοι. Κάτι τέτοιο εξυπηρετεί την χώρα μας και ακούγεται ευχάριστα στο Βερολίνο. Ζητώντας τώρα ρύθμιση χρέους, δίνουμε την εντύπωση ότι ζητάμε αυτό που δεν δικαιούμαστε ακόμη και στρέφεται έτσι όχι μόνο το γερμανικό κοινό, αλλά και το κοινό των υπολοίπων κρατών της Ευρωζώνης εναντίων μας. Αυτό το λάθος το έκανε και ο Σαμαράς, το ίδιο λάθος κάνει τώρα και ο Τσίπρας και η ΝΔ δεν τολμάει να το τονίσει, γιατί το κίνητρο της, ήταν πάντα η ψηφοθηρία. Η 15η Ιουνίου θα δικαιώσει την Ένωση Κεντρώων».

Keywords
Τυχαία Θέματα