Ένα beach bar με τα όλα του σας περιμένει για καφέ και κοκτέιλ στην 82η ΔΕΘ! (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Ένα beach bar με πισίνα, ξαπλώστρες, αμμουδιά, μουσική και κοκτέιλ στήθηκε στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η... στάση δροσιάς που κρατά ζωντανό το καλοκαίρι μέσα στο Φθινόπωρο λειτουργεί στον υπαίθριο χώρο, έξω από την αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» και έχει γίνει "hot spot" για τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο.

Οι επισκέπτες μπορούν

να απολαύσουν όχι μόνο τον κλασικό φραπέ αλλά και κοκτέιλς με βάση τον καφέ, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

To beach bar στήθηκε στο πλαίσιο του Μουσείου Φραπέ που λειτουργεί φέτος στη ΔΕΘ, με αφορμή της συμπλήρωση εξήντα χρόνων από την ανακάλυψη του νες φραπέ, στη ΔΕΘ και ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να κατακλύζει τους χώρους του.

Μουσείο Φραπέ

Πριν από 60 χρόνια, κατά τη διάρκεια της 22ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ανακαλύφθηκε ο αγαπημένος καφές των Ελλήνων, τo Nescafé Frappé. Ο υπάλληλος του αντιπροσώπου της Nestlé στην Ελλάδα, Δημήτρης Βακόνδιος, θέλοντας να φτιάξει το Nescafé του, διαπιστώνει πως έχει τελειώσει το ζεστό νερό. Λόγω και της υψηλής θερμοκρασίας που επικρατούσε, ο υπάλληλος κατέφυγε σε έναν αυτοσχεδιασμό: δύο κουταλιές Nescafé σε ένα σέικερ και κρύο νερό. Και έτσι, τόσο απλά και αναπάντεχα ανακαλύφθηκε το Nescafé Frappé, που απολαμβάνουμε εδώ και 60 χρόνια.

Το «Μουσείο Frappé powered by Nescafé» είναι αφιερωμένο στην ιστορία του καφέ, στους μύθους και τις αλήθειες που τον συνοδεύουν αλλά και την παραγωγική διαδικασία. Στην ταράτσα του ίδιου χώρου λειτουργεί το Nescafé Frappé beach bar για να απολαύσει ο επισκέπτης την αυθεντική εμπειρία Nescafé Frappé σε ένα σκηνικό εμπνευσμένο από το Ελληνικό καλοκαίρι.

Δείτε εικόνες από το Beach Bar "ΔΕΘ-Helexpo":

Keywords
Τυχαία Θέματα