Εκ νέου άγονος ο πλειστηριασμός για τα ακίνητα της ΒΙΟΜΕ (VIDEO)

Άγονος κηρύχθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και ο δεύτερος πλειστηριασμός για τα ακίνητα της Φίλκεραμ Johnson, τα οποία διαχειρίζεται η ΒΙΟ.ΜΕ. Πρόκειται για 14 οικόπεδα της Φίλκεραμ σε έξι από τα οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της ΒΙΟΜΕ.

Ο σύλλογος εργαζομένων στη ΒΙΟΜΕ και αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια από τις 11:00 το πρωί, προκειμένου να αποτρέψουν την διενέργεια του πλειστηριασμού. Ωστόσο, καμία προσφορά

δεν κατατέθηκε και το εργοστάσιο συνεχίζει την λειτουργία του. Υπενθυμίζεται ότι άγονος κατέστη και ο πρώτος πλειστηριασμός στις 11 Ιανουαρίου, όποτε και δεν εμφανίστηκε κάποιος πλειοδότης για να καταθέσει προσφορά.

Απομένουν δυο ακόμη πλειοδοτικές διαδικασίες στις 28 Φεβρουαρίου και στις 1 Μαρτίου. Το τίμημα που απαιτείται να καταβληθεί για τα οικόπεδα, σε τμήμα των οποίων στεγάζεται η ΒΙΟ.ΜΕ. είναι 22.600.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του, ο εργαζόμενος στη ΒΙΟ.ΜΕ, Μάκης Αναγνώστου ανέφερε ότι «για ακόμη μια φορά με τη παρουσία του κόσμου, δεν τόλμησε να φανεί κανένας αγοραστής».

Δείτε στο βίντεο του thestival.gr όσα δήλωσε ο κ. Αναγνώστου:

Keywords
Τυχαία Θέματα