Δύο νεαροί ξάφριζαν σπίτια στη Νάουσα - Φτάνει τις 45.000 ευρώ η λεία τους

Στην εξιχνίαση οκτώ υποθέσεων κλοπών- διαρρήξεων από σπίτια στην πόλη της Νάουσας, που έγιναν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2016, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανρδών ηλικίας 20 και 21 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, τα δύο άτομα ενεργώντας από κοινού και εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία παραβίαζαν τις πόρτες ή τις μπαλκονόπορτες διαμερισμάτων και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.

Μέχρι στιγμής

έχει διαπιστωθεί ότι κατά το χρονικό διάστημα από 9 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου του 2016, διέρρηξαν οκτώ σπίτια και κατάφεραν να αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα, η αξία των οποίων ανέρχεται στις 45.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή και άλλων συνεργών τους, αλλά και η τυχόν διάπραξη και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα