Δεν αποφυλακίζεται ο Θεόφιλος Σεχίδης

Απορρίφθηκε από το αρμόδιο συμβούλιο η αίτηση αποφυλάκισης του Θεόφιλου Σεχίδη.

Ο επονομαζόμενος «Έλληνας Χάνιμπαλ Λέκτερ» είχε κινήσει τις διαδικασίες για να αποφυλακιστεί μετά από 21 χρόνια εγκλεισμού του, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του Νόμου Παρασκευόπουλου.

Αποκεφάλισε πατέρα, μητέρα, αδερφή, γιαγιά και θείο, τους τεμάχισε ακούγοντας Τσαϊκόφσκι και έβαλε τους εγκεφάλους τους στο ψυγείο για να τους μελετήσει. Ο 24χρονος το 1996 τριτοετής φοιτητής της Νομικής Θεόφιλος Σεχίδης κυριευμένος από αδιανόητο ανθρωποκτόνο αμόκ διέπραξε στη Θάσο ένα από

τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στα ελληνικά αστυνομικά χρονικά. Καταδικασμένος σε 5 φορές ισόβια δεν έχει δεχτεί ούτε μία επίσκεψη όλα αυτά τα χρόνια με το ατάραχο παρουσιαστικό του στα φρικιαστικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της εποχής εκείνης να αποτελεί ως σήμερα αντικείμενο ψυχιατρικής μελέτης. Οι παρανοϊκές σκέψεις του, που τον οδήγησαν στην μαζική σφαγή των συγγενικών του προσώπων, τιθασεύονται με διαρκή φαρμακευτική αγωγή, ενώ η καθημερινότητα του περιλαμβάνει τυπικές επαναλαμβανόμενες πράξεις στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού με μοναδική εξαίρεση τη μέρα που κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης.

Ωστόσο, η αίτηση αυτή τελικά απορρίφθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα