"Πράσινο φως" για τον κοινό έλεγχο της ΜΕΒΓΑΛ από τη ΔΕΛΤΑ και την Οικογένεια Χατζάκου

Στην έγκριση του κοινού ελέγχου της ΜΕΒΓΑΛ από τη ΔΕΛΤΑ και την Οικογένεια Χατζάκου προχώρησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, επικυρώνοντας ουσιαστικά την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΜΕΒΓΑΛ, ο κοινός έλεγχος τίθεται άμεσα σε ισχύ,

ενώ με την απόφαση προσδιορίζονται τα πλαίσια, σύμφωνα με τα οποία θα λειτουργούν οι δύο εταιρείες, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια βιώσιμη και αποδοτική συμφωνία μεταξύ των μερών.

Η υφιστάμενη μετοχική σύνθεση της ΜΕΒΓΑΛ, ΔΕΛΤΑ 43,18% - Οικογένεια Χατζάκου 43,18%, προέκυψε έπειτα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (1/6/16), ενώ παράλληλα η ΜΕΒΓΑΛ έχει πετύχει αναδιάρθρωση του δανεισμού της. «Τα παραπάνω δεδομένα, η εμπειρία της κας Μαίρης Χατζάκου, η οποία συνεχίζει την παράδοση της οικογενείας που ίδρυσε τη ΜΕΒΓΑΛ, και η περαιτέρω συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ αποτελούν εχέγγυα για την περαιτέρω ανάπτυξη της ΜΕΒΓΑΛ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ΔΕΛΤΑ και η οικογένεια Χατζάκου προχωρούν έτσι στην εμβάθυνση της συνεργασίας των δύο εταιρειών, προσβλέποντας σε μια νέα προοπτική που θα προκύψει και από τις συνέργειες μεταξύ τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα με σημαντικές επενδύσεις την εμπιστοσύνη τους στην ελληνική οικονομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα