Δανιηλίδης: Κατάπτυστο το σχέδιο του ΟΑΣΘ - Δεν θα δεχτούμε κατάργηση της γραμμής 25 (VIDEO)

Βολές κατά της νέας διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), εξαπέλυσε κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του δήμου Νεάπολης-Συκεών, ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, με αφορμή το σχέδιο του Οργανισμού για την κατάργηση της γραμμής "25", που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Νεάπολη-Βενιζέλου.

Ο κ. Δανιηλίδης κατέστησε σαφές ότι ο δήμος δεν συζητά την κατάργηση

της γραμμής 25, παρά μόνο για τη βελτίωση και αύξηση του στόλου των λεωφορείων.

"Υπάρχει ένα σχέδιο. Είναι πλέον οριστική η απόφαση του ΟΑΣΘ και δεν μπορεί να κρύβεται η διοίκηση πίσω από τον ΟΣΕΘ. Είναι άλλο όργανο ο ΟΣΕΘ με άλλη σύνθεση. Δεν θέλουμε να φθάσουμε καν σε συζήτηση με τον ΟΣΕΘ για την κατάργηση του 25. Σε καμία περίπτωση. Να συζητήσουμε για την πρόσθεση λεωφορείων και να μπούνε νέα λεωφορεία ανθρώπινα, για να μην παγώνει ο κόσμος τον χειμώνα και να λιποθυμά το καλοκαίρι, ναι να κάνουμε όσες τέτοιες συζητήσεις θέλετε" ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών και αντιπρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού καταστήματος Νεάπολης και συμπλήρωσε:

"Εμείς εδώ στον δικό μας δήμο και εγώ προσωπικά είμασταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα να φύγει η προηγούμενη φαύλη διοίκηση των μετόχων, για να έρθει η καινούρια διοίκηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα Οργανισμού. Με αυτά που κάνουν, θα μας αναγκάσουν να μετανιώσουμε την ώρα και την στιγμή που αγωνιστήκαμε για να έρθει η υποτίθεται κοινωνικής ευαισθησίας διοίκηση".

Νωρίτερα, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη "Ενότητα" του Δήμου Αμπελοκήπων - Μεμενένης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, πως "πρόθεση του Οργανισμού δεν είναι ούτε η κατάργηση ούτε η καθιέρωση της γραμμής" (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Δείτε το βίντεο του thestival.gr και το έγγραφο της πρότασης του ΟΑΣΘ για τη συγχώνευση της γραμμής 25 και 57:

Keywords
Τυχαία Θέματα