ΠΑΟΚ: Παρέμεινε στο νοσοκομείο ο εορτάζων Κόνιαρης, συνέχισε θεραπεία ο Μαργαρίτης (ΦΩΤΟ)

Μετά τη χθεσινή νίκη (90-81) επί της Σαλόν για το Basketball Champions League, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΓΣΛ Φάρο στη Λάρισα που ακολουθεί. Ωστόσο, τα προβλήματα των Αντώνη Κόνιαρη και Βαγγέλη Μαργαρίτη παραμένουν.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official

Stores

Ο νεαρός γκαρντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την ιογενή γανστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός από την αναμέτρηση με τη γαλλική ομάδα και έτσι θα παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά τον αρχηγό του Δικεφάλου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς από τον αγώνα με τον Πανιώνιο και απουσίασε από το ματς με τη Σαλόν, συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (18/1).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο 35χρονος φόργουορντ παραμένει αμφίβολο για τον αγώνα της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στο Φάρο το ερχόμενο Σάββατο (20/1).

Οι ευχές στον εορτάζοντα Αντώνη Κόνιαρη

Τις δικές της ευχές έστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Αντώνη Κόνιαρη που έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή, ενώ παράλληλα του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα