Χωρίς προβλήματα οι εκλογές των δικηγόρων στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη είναι από το πρωί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέου διοικητικού συμβουλίου στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Μέχρι στιγμής οι εκλογές εξελίσσονται ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Οι συνολικά 5.834 δικηγόροι θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε δώδεκα υποψήφιους προέδρους, με τον δεύτερο γύρο των εκλογών να είναι προγραμματισμένος μία βδομάδα μετά, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, μεταξύ των

δύο πρώτων σε ψήφους υποψήφιων.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Βαλεργάκης δήλωσε ότι "όλα πάνε καλά. Οι συνάδελφοι σιγά σιγά έχουν αρχίσει και προσέρχονται. Ελπίζουμε μέχρι το απόγευμα στις 19:00 να έχουν υπερβεί τους 1.000. Πιστεύουμε να έχουμε μία προσέλευση που να πλησιάσει τις 4.000 στις δύο μέρες, ώστε να έχουμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της βούλησης των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης.".

Σύμφωνα με τον ίδιο μέχρι αυτή την ώρα έχουν ψηφίσει 400 άτομα, ενώ όπως τόνισε μέχρι τις 19:00 πιθανότατα να έχουν υπερβεί τους 1.000.

Οι κάλπες θα είναι ανοιχτές και αύριο Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Διαβάστε επίσης: Οι υποψήφιοι για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν τις θέσεις τους στο Thestival

Keywords
Τυχαία Θέματα