Χαμός στο Πρωινό με τον Χανταμπάκη: Να ξεκαβαλήσουμε λίγο (VIDEO)

Ο τρόπος που αντιμετώπισε ο Στέλιος Χανταμπάκης του δημοσιογράφους όταν τον ρώτησαν για το Survivor και τη σχέση του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, απασχόλησε το σύνολο των ψυχαγωγικών εκπομπών της Τετάρτης.

Στο Πρωινό, η Φαίη Σκορδά μετά την προβολή του βίντεο είπε: «Ήταν πολύ

λάθος ο τρόπος που αντιμετώπισε και τη δημοσιογράφο. Όλα ξεκίνησαν από δική του δήλωση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου». Σε πιο έντονο ύφος, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε: «Παιδιά, λίγο να ξεκαβαλήσουμε. Δεν ανακάλυψε κανείς κανένα φάρμακο για τον καρκίνο. Σε ένα ριάλιτι πήγαν». Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, όμως, είχε αντίθετη άποψη. «Παιδιά να καταδικαστεί ο Χανταμπάκης! Ντροπή Στέλιο, ντροπή!», αναφώνησε και ακολούθησε ένας μικρός χαμός.

«Το να πεις κάτι άσχημο για μένα από το πουθενά, είναι το ίδιο με το να υποστηρίξεις κάποιον που βλέπεις ότι δεν πάει καλά. Να είσαι αντικειμενικός», σύστησε η Φαίη Σκορδά στον συνεργάτη της. «Το παιδί θα έχει φοβία κάθε φορά που θα βγαίνει έξω και θα σηκώνεται μικρόφωνο τι θα απαντήσει;», αμύνθηκε ο Στέφανος. «Εσύ αν ήσουν εκεί έξω 3 η ώρα το βράδυ, τι θα ρώταγες σε παρακαλώ; Πες μου τι θα ρώταγες εσύ, επειδή οι ερωτήσεις δεν σου αρέσουν αυτές. Αν δεν θέλω να μιλήσω δεν στήνομαι στο πάνελ!», σχολίασε σε υψηλούς τόνους η Σάσα.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα