Άρης: Περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Βουό - Επαφή με Καλλιθέα για Ταλέντο

Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ένα από τα ονόματα που τον απασχολούν είναι αυτό του Πατρίκ Βουό.

Βέβαια, οι "κιτρινόμαυροι" θα καταθέσουν πρόταση στον Ιβοριανό στράικερ μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τη Λαμία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι σίγουρο πως θα συμβεί.

Το όνομα του είχε ακουστεί και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο για τους Θεσσαλονικείς, όμως ο ίδιος προτίμησε την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο 30χρονος σέντερ

φορ μετράει φέτος εννιά συμμετοχές στη Super League Σουρωτή με τη φανέλα της Λαμίας, έχοντας πετύχει ένα τέρμα. Επιπλέον, μετράει δύο συμμετοχές και στο Κύπελλο, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Επαφή με Καλλιθέα για Ταλέντο

Πέραν του ενδιαφέροντος για τον Βουό, ο Άρης εξετάζει και την περίπτωση του Αλεχάντρε Ταλέντο, για τον οποίο έκανε κρούση στην Καλλιθέα ζητώντας την απόκτησή του. Η αθηναϊκή ομάδα φαίνεται θετική στην πώληση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο αξιώνει αρκετά χρήματα για τα δεδομένα της κατηγορίας, επειδή ο παίκτης έχει προτάσεις και από ομάδες της Super League.

Από την πλευρά των "κιτρινόμαυρων" πάντως, τονίζεται πως η υπόθεση δεν θα έχει θετική εξέλιξη εφόσον δεν πέσουν οι απαιτήσεις της Καλλιθέας για την τιμή του 21χρονου Βραζιλιάνου, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα της Αθήνας λήγει τον Ιούνιο.

Ο Ταλέντο ήρθε στην Ελλάδα πέρυσι τον Δεκέμβριο έχοντας 14 συμμετοχές, με 2 γκολ, στο περσινό πρωτάθλημα της Football League, ενώ στο φετινό μετράει 3 γκολ σε 9 παιχνίδια. Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και στη θέση πίσω από τον επιθετικό, ως επιτελικός μέσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα