Συμφώνησε με Μολέντο ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Ροντρίγκο Μολέντο και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Ο Λούμπος Μίχελ είχε από το πρωί της Πέμπτης (11/1) εντατικές συζητήσεις

και με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" και με τον έμπειρο στόπερ, με τον οποίο το απόγευμα έφτασε σε πλήρη συμφωνία για να αγωνιστεί με την ασπρόμαυρη φανέλα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Η πλευρά του Δικεφάλου έχει καταλήξει σε συμφωνία με αυτή των "πρασίνων" για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι. Ως αντάλλαγμα, οι "ασπρόμαυροι" θα δώσουν 300.000 ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές τους. Αυτοί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι Κωνσταντινίδης και Κάτσε.

Ωστόσο, αυτό που απομένει είναι να πραγματοποιηθούν οι τελικές επαφές με τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, ώστε να υπάρξει συμφωνία για την τελική μορφή της συνεργασίας τους με τον Παναθηναϊκό. Αυτή θα είναι είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με συνιδιοκτησία, εάν πληρωθούν εξ ολοκλήρου τα συμβόλαιά τους από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ζήτησαν ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Ευθύμη Κουλούρη όμως από πλευράς ΠΑΟΚ υπήρξε κατηγορηματική άρνηση, καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δώσουν τον νεαρό επιθετικό.

Μέχρι το βράδυ πιθανώς να επιτευχθεί πλήρης συμφωνία και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο στον ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα